Over Florido

Florido is afkomstig uit het Spaans en betekent bloemrijk, in bloei en bloeiend. Sinds 2002 ontwikkelt Florido websites en online toepassingen voor klanten in binnen en buitenland.

Vincent Fleur

Vincent FleurTijdens mijn studie Bedrijfskundige Informatica aan de Saxion Hogeschool in Enschede ben ik begonnen met het professioneel ontwikkelen van websites. Na mijn studie heb ik die onderneming, werkzaam onder de naam Florido, voortgezet.

Door mijn bedrijfskundige achtergrond ben ik in staat bedrijfsprocessen snel te doorgronden en analyseren. Vervolgens kom ik tot een automatiseringsoplossing en kan deze ook uitvoeren. Dit doe ik alleen of in samenwerking met collega zelfstandigen uit mijn netwerk. Sinds 2011 ben ik lid van creatieve coöperatie Coopkracht in Zutphen.

 

Over Coopkracht

Coopkracht schakeltCreatieve coöperatie Coopkracht bundelt de krachten van creatieve zelfstandig ondernemers. De leden zijn grafisch ontwerpers, tekstschrijvers, webbouwers en - ontwerpers, video-editors, fotografen, marketingonderzoekers en industrieel ontwerpers. In opdracht of op eigen initiatief ontwikkelt Coopkracht projecten, voert ze uit en biedt advies of begeleiding.

Alle leden zijn specialist op hun vakgebied; professionals die buiten de geijkte paden zoeken naar creatieve oplossingen. Het proces naar die oplossing is het ontdekken, het geïnspireerd raken en iets nieuws creëren, samen met de opdrachtgever.

De kracht van Coopkracht is dat de keten van professionals zo lang of kort gemaakt kan worden als nodig. Zo is er grip op het hele proces van ontwikkeling, bijvoorbeeld van huisstijl tot webwinkel, compleet met passende teksten, foto’s en videoproducties.

Meer over Coopkracht